Pulpe de pui aromate cu usturoi şi lămâie

O reţetă simplă şi foarte gustoasă, pulpele de pui aromate cu usturoi şi lămâie nu vor rămâne prea mult în farfurii.
Ingrediente
50 ml ulei
50 ml zeamă de lămâie
4 căţei de usturoi zdrobiţi
1 lingură cimbru
1 kg pulpe de pui
sare
piper
felii de lămâie
Mod de preparare – Pulpe de pui aromate cu usturoi şi lămâie
Combini uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, cimbrul, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia într-o pungă resigilabilă şi amesteci cu pulpele de pui. Laşi la marinat la rece cel puţin 30 de minute.
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aranjezi puiul într-o tavă cu tot su sosul în care a stat la marinat. Dai la cuptor 15 minute, apoi întorci pe partea cealaltă şi mai laşi încă pe atât. Serveşti cu felii de lămâie.
Sursa https://shewearsmanyhats.com