Ruladă cu ardei

rulada cu ardei jpeg

Nu-i aşa că v-am făcut poftă de un aperitiv absolut delicios exact cum este această propunere a noastră? Ingrediente

1 pachet aluat foitaj

500 g carne tocată de curcan

1 ardei gras roşu

1 ardei gras galben

1 gogoşar verde

1 ceapă

2 ouă

2 felii pâine

2-3 linguri lapte

2 linguri ulei

sare

piper

1 ou, pentru uns

Mod de preparare

Toci ceapa şi o căleşti puţin în ulei, adaugi carnea tocată şi laşi până ce îşi schimbă culoarea şi scade zeama. Dai deoparte şi o ţii la răcorit. Înmoi pâinea în lapte, apoi o storci şi o pui peste carne. Cureţi ardeii, îi toci şi îi adaugi în compoziţie, împreună cu ouăle bătute, la fel procedezi şi cu gogoşarii. Asezonezi cu sare şi piper după gust şi amesteci bine toate ingredientele. Întinzi foile de aluat şi pui jumătate din compoziţie pe fiecare. Nivelezi şi rulezi, după care le aşezi într-o tavă de chec, în care ai întins hârtie de copt şi le ungi cu oul bătut. Dai tăvile la cuptor 30-40 de minute.