Ruladă din piept de pui cu caşcaval

Întotdeauna mi-a plăcut combinaţia dintre o bucată de carne şi caşcaval. Am reuşit de data aceasta să fac o ruladă din piept de pui cu caşcaval, o ruladă de care s-au bucurat toţi ai casei şi lângă care am servit un pahar de vin roşu demisec.
Ruladă din piept de pui cu caşcaval - Ingrediente (1 ruladă)
1 piept de pui 150 g caşcaval 10 ciuperci 2-3 linguri ulei 10 felii bacon sare piper
Ruladă din piept de pui cu caşcaval - Mod de preparare
Tai pieptul de pui transversal şi-l baţi cu ciocanul pentru a-l frăgezi. Îl condimentezi cu sare şi piper, după gust. Feliezi ciupercile şi le sotezi 2-3 minute în ulei, le laşi la răcorit şi le amesteci cu caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Pui umplutura peste pieptul de pui şi rulezi.
Înfăşori rulada în feliile de bacon, o legi cu sfoară, o aşezi în tavă, o acoperi cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor 25-30 de minute. Îndepărtezi folia şi o mai ţii la rumenit încă 10 minute.
foto: profimedia