Rulouri de pui cu broccoli FOTO

rulouri de pui cu broccoli jpeg

Combinaţia este delicioasă şi destul de uşor de preparat. Îţi trebuie doar puţină răbdare, un strop de imaginaţie şi… deliciul din rulouri de pui cu broccoli este gata pentru toţi cei dragi.

Rulouri de pui cu broccoli - Ingrediente (5 porţii)

Pentru rulouri 3 bucăţi de piept de pui, fără os 2 ardei roşii 350 g broccoli 9 linguriţe de muştar 9 feliuţe de bacon ulei pentru prăjit 2-3 tije cimbru oregano piper sare

750 g broccoli

5 cartofi

75 g unt

sare

piper

Rulouri de pui cu broccoli - Mod de preparare

Cureţi cartofii şi broccoli, îi speli, îi tai şi îi fierbi în vase separate. Când sunt gata, scurgi legumele într-o sită. Scoţi cotoarele ardeilor, îi speli şi îi tai fâşii mici.

Speli carnea de pui, o porţionezi, o usuci şi o baţi cu un ciocan de şniţele. Ungi fiecare fâşie de carne cu muştar, condimentezi cu oregano, sare şi piper, după gust.

Pui pe fiecare fâşie de carne unsă cu muştar puţin broccoli şi o fâşie de ardei gras. Rulezi fiecare bucată de carne. Înfăşori fiecare rulou într-o feliuţă de bacon şi, dacă ţi se desfac, le prinzi cu scobitori.

Prăjeşti rulourile în ulei şi asezonezi cu tije de cimbru. Le serveşti calde cu garnitură de cartofi şi broccoli, condimentată după gust cu sare şi piper, peste care laşi să se topească o feliuţă-două de unt.