Rulouri de vită umplute cu cremă de brânză

1 shutterstock 337264139 jpg jpeg

Să găteşti carnea de vită nu este întotdeauna un lucru uşor, însă, ţinând cont de recomandările următoare, te vei putea bucura de un preparat fraged şi gustos.

Ingrediente

8 felii bacon

4 felii vrăbioară de vită (600 g)

 sare 

150 g cremă de brânză

4 linguri parmezan ras

2-3 linguri ulei de măsline

150 ml vin alb

piper

150 ml suc de roşii

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C.

Speli carnea de vită, o usuci şi baţi fiecare felie de vrăbioară până ajunge la o grosime de 4-5 mm. Întinzi două fâşii de bacon şi pui deasupra o felie de carne de vită, asezonată cu sare şi piper, după gust. Cu o lingură, adaugi crema de brânză în mijlocul fiecărei felii, apoi presari parmezan ras. Repeţi procesul până termini ingredientele.

Rulezi feliile de carne şi strângi bine capetele. 3 Într-o tavă, aşezi rulourile şi le stropeşti cu uleiul de măsline, apoi torni vinul combinat cu sucul de roşii. Dai tava la cuptor aproximativ o oră, până se rumenesc. Le serveşti calde, lângă o salată, şi le decorezi după imaginaţie.

FOTO Shutterstock