Tartă cu varză şi bacon

Ştiai că sucul de varză este un leac bine- cunoscut pentru problemele stomacului şi ajută în ulcere intestinale?
Ingrediente
2 gălbenuşuri 100 g unt rece 250 g făină 2 linguri apă rece 1 praf sare
3 ouă
250 g caşcaval ras
1 varză mică albă
1 linguriţă chimen
150 g bacon
piper
ulei
Mod de preparare
Amesteci untul tăiat cubuleţe cu făina şi sarea, apoi adaugi gălbenuşurile bătute cu apa rece şi frămânţi un aluat bine legat. Înfăşori coca într-o folie de plastic şi o laşi la frigider 30 de minute. Speli bine varza şi o cureţi de cotor, apoi o dai prin răzătoare şi o sărezi. O laşi aşa 10-15 minute, iar la sfârşit, o scurgi bine de apa lăsată.
Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper şi adaugi caşcavalul ras. Perpeleşti în puţin ulei baconul tăiat bucăţele. Întinzi aluatul şi-l aşezi într-o tavă rotundă, tapetată, inclusiv pe pereţi, şi-l înţepi din loc în loc cu o scobitoare. Aşezi uniform varza, presari bucăţelele de bacon prăjite şi torni amestecul de ouă şi caşcaval. Decorezi cu chimen şi dai tarta la cuptor, aproximativ 40-45 de minute. Serveşti după ce s-a răcit.