Tort diplomat cu smântână şi pişcoturi

tort diplomat jpeg

La mesele festive, le poţi face celor dragi o surpriză dulce. Prepară-le un tort diplomat cu mulţi fulgi de migdale, iar răsfăţul va fi garantat.

Ingrediente

7-8 pişcoturi 750 g smântână 50 ml compot 2 plicuri gelatină 300 g zahăr pudră 50 g fulgi migdale 3 plicuri zahăr vanilat 1 plic tort-gelee roşu

Mod de preparare

Treci pişcoturile prin compot şi le aşezi într-o formă rotundă, cu inel detaşabil. Mixezi smântâna cu zahărul pudră şi cel vanilat până când se transformă în frişcă. Adaugi gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi torni crema peste pişcoturi. O nivelezi şi o dai la frigider 4-5 ore.

Prepari tort-gelee conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi-l torni peste tort. Îl dai din nou la frigider 2-3 ore. Pui fulgii de migdale într-o tavă şi-i ţii la cuptor până când se rumenesc. Scoţi tortul din formă şi pui de jur împrejur fulgi de migdale. Decorezi tortul după imaginaţie.

Tort diplomat cu mandarine

Tort diplomat cu mandarine

Tort de lămâie cu cremă diplomat FOTO

Tort de lămâie cu cremă diplomat FOTO

Prăjitură cu căpşuni şi cremă diplomat

Prăjitură cu căpşuni şi cremă diplomat