Ingrediente: 1kg carne porc, 3 castraveţi muraţi, 4 ouă fierte, 1 ceapă potrivită, 2 linguri ulei, 200ml vin alb sec, 200ml supă de carne, crenguţe de rozmarin, 1 foaie de dafin, piper boabe

Mod de preparare:
Feliezi carnea, o baţi, uşor cu ciocanul de, şniţele pentru a o subţia, şi netezi, având grijă să, nu se rupă. Felia de carne trebuie să fie dreptunghiulară.

Aşezi pe mijlocul bucăţii de carne castraveţii muraţi tăiaţi pe lungime, ouă fierte şi câte o, crenguţă de rozmarin şi rulezi cât mai strâns. Legi cu aţă şi aşezi rulada într-o tavă cu ulei şi cu ceapa tăiată felii subţiri. Laşi să se prăjească câteva minute, apoi, adaugi vinul, supa de carne, foaia de dafin şi boabe de piper. Acoperi tava şi laşi să fiarbă înăbuşit la cuptor, la foc potrivit, circa două ore.

Cu 20 de minute înainte de a fi gata,, descoperi tava pentru a se rumeni frumos deasupra. Separat poţi prepara o garnitură de orez pe care o serveşti cu rulada tăiată felii, decorată cu crenguţe de rozmarin.

Loading...