Un preparat apetisant, rulada din carne de porc cu brânză este ideală pentru mesele de Sărbători.

Ingrediente

1 kg păstârnac, curăţat şi tăiat felii
60 ml ulei
2 linguri zahăr brun
600 g cotlet de porc
100 g brânză
70 g pesmet
200 g bacon
sare
piper

Mod de preparare –Ruladă din carne de porc cu brânză

Preîncălzeşti cuptorul la 240 °C. Amesteci păstârnacul cu uleiul şi zahărul. Aşezi într-o tavă întinsă şi dai la cuptor 6-8 minute. Baţi carnea ca pentru şniţele, astfel încât să aibă în jur de 1 cm grosime. Într-un bol, combini brânza mărunţită, pesmetul, sare şi piper, după gust.

Întinzi compoziţia pe bucata de carne, apoi rulezi. Înfăşori în feliile de bacon. Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până se rumeneşte. Serveşti cu păstârnacul crocant.

Sursa https://www.donnahay.com.au

Loading...