Ruladă din carne de porc cu brânză

rulada porc jpeg

Un preparat apetisant, rulada din carne de porc cu brânză este ideală pentru mesele de Sărbători.

Ingrediente

1 kg păstârnac, curăţat şi tăiat felii 60 ml ulei 2 linguri zahăr brun 600 g cotlet de porc 100 g brânză 70 g pesmet 200 g bacon sare piper

Mod de preparare –Ruladă din carne de porc cu brânză

Preîncălzeşti cuptorul la 240 °C. Amesteci păstârnacul cu uleiul şi zahărul. Aşezi într-o tavă întinsă şi dai la cuptor 6-8 minute. Baţi carnea ca pentru şniţele, astfel încât să aibă în jur de 1 cm grosime. Într-un bol, combini brânza mărunţită, pesmetul, sare şi piper, după gust.

Întinzi compoziţia pe bucata de carne, apoi rulezi. Înfăşori în feliile de bacon. Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până se rumeneşte. Serveşti cu păstârnacul crocant.

Sursa https://www.donnahay.com.au

https://www.donnahay.com.au