Pentru o salată care îţi va ţine de foame, prepară această reţetă care conţine numai bunătăţi. Ţi-o recomandăm atât pentru cină, cât şi pentru prânz.

Ingrediente:
250 g paste tagliatelle
300 g bacon
2 căţei usturoi
150 g parmezan răzuit
2 gălbenuşuri
câteva fire de ruccola
piper, după gust
sare

Pui pe foc o oală cu apă şi puţină sare. Când apa dă în clocot, adaugi pastele şi le laşi să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Tai baconul fâşii subţiri şi-l rumeneşti până îşi lasă grăsimea, adaugi usturoiul tocat fin, ţii câteva minute şi adaugi pastele scurse, amesteci să se combine aromele şi dai deoparte 1 minut, apoi pui gălbenuşurile bătute cu jumătate din cantitatea de parmezan. Aşezi din nou tigaia pe foc, încă 30-40 de secunde şi o dai deoparte. Serveşti pastele presărate cu puţin piper, cu restul de parmezan, stropite cu smântână şi decorate cu frunze de ruccola.

Loading...
Evaluează articolul