Poţi folosi ouăle rămase de la Paşte în această salată delicioasă, care poate fi o masă în sine. Avem şi un pont despre cum poţi păstra salata proaspătă mai mult timp. După ce o speli, scutur-o bine de apă şi aşaz-o într-o cutie ce se poate închide ermetic cu un capac. Pune peste salată un şervet umed, pe care-l schimbi în fiecare zi.
Ingrediente
  • 4 ouă fierte
  • 100 g baby spanac
  • 100 g rucola
  • 6 runze salată verde
  • 200 g piept de pui fript
  • 1 legătură ridichi
  • 1 morcov
 
Pentru dressing
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 lingură zeamă de lămâie
  • sare
Tai pieptul de pui bucăţi. Cureţi morcovul şi tai capetele ridichilor. Tai fâşii morcovul şi feliezi ridichile. Pui în farfurii baby spanacul, câte două frunze de salată verde, rucola, fâşii de morcovi, bucăţi de pui, felii de ridichi şi ouăle tăiate sferturi.
 
Pentru dressing, combini uleiul de măsline cu zeama de lămâie şi cu sare, după gust. Torni sosul peste salată înainte să o serveşti. 
 
FOTO: Profimedia
Loading...