O salată bogată, cu dressing de anşoa şi crutoane făcute din pâine italienească. O masă perfectă pentru un brunch duminica, alături de un cocktail elegant. Răsfaţă-te cu o salată delicioasă!


  • Porții:2
  • Timp total:30 min
Ingrediente

6 căţei de usturoi
100 g maioneză
5 fileuri de anşoa
5 linguri de parmezan
1 linguriţă de sos Worcestershire
1 linguriţă muştar Dikon
1 lingură zeamă de lămâie
sare
piper
50 ulei de măsline
1 pâine ciabatta
1 salată romană/iceberg

Mod de preparare

Toacă trei căţei de usturoi şi combină-i cu maioneza, anşoa, 2 linguri de parmezan, sosul Worcestershire, muştarul, zeama de lămâie, sare şi piper după gust şi pune totul în frigider.
Pune ulei la încins într-o tigaie, taie ceilalţi trei căţei de usturoi în sferturi şi pune-i la gătit. Lasă-i în tigaie până devin aurii şi apoi scoate-i.
Adaugă pâinea tăiată în cuburi şi las-o până ce devină rumenă, apoi scoate crutoanele şi asezonează-le cu sare şi piper.
Pune salata spălată într-un bol, adaugă parmezanul, crutoanele şi sosul şi amestecă totul. Serveşte ca fel principal sau ca garnitură alături de o friptură de pui, o bucată de somon la grătar sau chiar un burger.

Sursa: allrecipes

Loading...