Saleuri cu măsline şi kaizer

profimedia saleuri jpeg

Saleuri cu măsline şi kaizer. Pregăteşte aceste saleuri cu măsline şi kaizer pentru o gustare delicioasă şi săţioasă.

Saleuri cu măsline şi kaizer

Pregăteşte aceste saleuri cu măsline şi kaizer pentru o gustare delicioasă şi săţioasă.

Dificultate medie/Preparare: 1 h/1 tavă

Ingrediente:

250 g aluat foitaj

20 g unt topit

200 g kaizer feliat

200 g măsline verzi

frunze de busuioc proaspete

Saleuri cu măsline şi kaizer

Mod de preparare:

Întinzi aluatul pe masa tapetată cu făină şi-l ungi cu untul topit. Peste el aşezi feliile de kaizer şi măslinele tăiate rondele. Îndoi aluatul şi-l tai şuviţe cu grosimea de un deget.

Răsuceşti fiecare şuviţă de aluat şi o pui într-o tavă în care ai întins hârtie de copt. Coci saleurile la 200 °C, 15 minute. Le decorezi cu frunze de busuioc proaspete.

FOTO: PROFIMEDIA