Această reţetă de spaghete cu sos alb vine de la Nastasia Mărginean din Târgu-Mureş. Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa [email protected]

Ingrediente:

500 g spaghete

1 linguriţă ulei

250 g bacon, tăiat cubuleţe

1 ceapă, tăiată mărunt

2 căţei usturoi

2-3 gălbenuşuri

500 g smântână

150 g parmezan ras

sare

piper

busuioc

oregano

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le laşi la scurs. Căleşti în ulei încins ceapa, usturoiul şi baconul. Separat, într-un bol, amesteci smântâna, gălbenuşurile, parmezanul, păstrezi
din el şi pentru decor, sare şi piper, după gust. Când s-a rumenit baconul, răstorni compoziţia în tigaie, amesteci şi laşi să se combine aromele.

Aşezi pastele într-o farfurie, le serveşti cu sosul alb şi presărate cu parmezanul păstrat, busuioc şi oregano.

Loading...