Pentru aperitiv, şi nu numai, prepară această delicioasă tartă cu ciuperci. Se face repede, mai ales că nu trebuie să frămânţi.

De ce ai nevoie pentru tartă cu ciuperci, fără aluat

220 g ciuperci

3 linguri unt

1 ceapă

5 ouă

50 ml apă

250 g smântână

100 g caşcaval

sare

piper

Cum se prepară tarta cu ciuperci, fără aluat

Dai drumul al cuptor şi tapetezi o tavă.

Topeşti 2 linguri de unt într-o tigaie şi căleşti ciupercile tocate, le scoţi, pui restul de unt şi sotezi ceapa tocată, apoi dai deoparte. Amesteci ceapa, ciupercile, ouăle bătute, smântâna, apa, sare şi piper după gust şi caşcavalul ras. Torni compoziţia în tavă şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii. O laşi să se răcească înainte să o porţionezi.

Sursa http://www.lowcarbmaven.com

Loading...