Un preparat gustos, această tocăniţă de pipote cu ciuperci şi ceapă te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

650 g inimi de pui şi pipote
100 ml ulei
40 g făină
100 g ceapă tocată
80 g ciuperci feliate
½ linguriţă oregano
1 linguriţă usturoi pudră
400 ml supă de pui strecurată
sare
piper

Mod de preparare

Într-o tigaie încingi puţin ulei. Presari treptat făina, amestecând continuu, până se formează o pastă. Laşi pe foc aproximativ 5 minute până îşi schimbă uşor culoarea, apoi dai deoparte. Cureţi pipotete şi inimile şi le tai în jumătate.

Într-o altă tigaie mai mare, sotezi ceapa şi ciupercile în puţin ulei, 3 minute. Adaugi carnea şi pudra de usturoi. Torni treptat supa de pui. Condimentezi cu oregano, sare şi piper, după gust. Încorporezi pasta de făina. Laşi să dea uşor în clocot, apoi reduci focul. Acoperi cu un capac şi mai laşi pe foc încă 10 minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://www.sandersonfarms.com

Loading...