Tocăniţă de pipote şi inimi de pui cu ciuperci şi ceapă

tocanita pipote jpeg

Un preparat gustos, această tocăniţă de pipote cu ciuperci şi ceapă te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

650 g inimi de pui şi pipote 100 ml ulei 40 g făină 100 g ceapă tocată 80 g ciuperci feliate ½ linguriţă oregano 1 linguriţă usturoi pudră 400 ml supă de pui strecurată sare piper

Mod de preparare

Într-o tigaie încingi puţin ulei. Presari treptat făina, amestecând continuu, până se formează o pastă. Laşi pe foc aproximativ 5 minute până îşi schimbă uşor culoarea, apoi dai deoparte. Cureţi pipotete şi inimile şi le tai în jumătate.

Într-o altă tigaie mai mare, sotezi ceapa şi ciupercile în puţin ulei, 3 minute. Adaugi carnea şi pudra de usturoi. Torni treptat supa de pui. Condimentezi cu oregano, sare şi piper, după gust. Încorporezi pasta de făina. Laşi să dea uşor în clocot, apoi reduci focul. Acoperi cu un capac şi mai laşi pe foc încă 10 minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://www.sandersonfarms.com