Aşteptăm reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:

6 copane
2 cepe
8 cartofi
2 linguri bulion
pătrunjel
1 căpăţână usturoi mică
ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Puneţi la fiert copănelele. În timp ce fierb, curăţaţi ceapa şi tăiaţi cartofii cubuleţe. Căliţi ceapa şi adăugaţi două linguri de bulion, amestecaţi bine. Apoi, adăugaţi cartofi peste ceapă şi puneţi apă cât să cuprindă cartofii. Îi lăsaţi cam 5-10 minute să fiarbă. În acest timp, copănelele s-au fiert. Le scoateţi şi le puneţi peste ceapă şi cartofi. Adăgaţi sare şi piper după gust. La sfâşit, tăiaţi foarte mic pătrunjelul şi-l puneţi în tigaie. Poftă bună!

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. Mulţumim.

Loading...