Mulţumim, Liliana Stanca pentru această delicioasă reţetăde tochitură, binevenită în aceste zile de sărbătoare!

Ingrediente

300 g carne de porc (fleică şi muşchi)
100 g ciuperci feliate
100 g cârnaţi olteneşti tăiaţi
50 g kaizer afumat
4 linguri ulei
1 lingură pastă de roşii
1 ceaşcă de vin alb
100 g caşcaval ras
sare
piper
cimbru
boia de ardei
câţiva căţei de usturoi

Mod de preparare

Tai carnea de porc bucăţele şi le rumeneşti la foc mic în ulei. Adaugi ciupercile, cârnaţii, kaizerul tăiat feliuţe şi amesteci din când în când. Dacă este necesar adaugi puţină apă caldă şi laşi să se rumenească.

Pui pasta de roşii, condimentele, vinul alb şi mai laşi, la foc mic, 5-7 minute. La final, adaugi peste tochitură caşcavalul ras. Poţi să serveşti tochitura alături de mămăligă, ou ochi şi un vin alb.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Citiţi şi :

Varza calita cu carne de porc

Ciorba din carne de porc

Placinta cu carne de porc

Loading...