Pulpe de pui cu miere si mustar - dacă nu vrei să mănânci pieliţa de la pui, lasă carnea cu tot cu această piele, pentru că ea va împiedica uscarea pulpelor. O poţi îndepărta când mâncarea e gata.

Ingrediente

1/4 cană muştar
1/4 cană miere
1 lingură ulei măsline
câteva pulpe de pui
sare
2 beţe de rozmarin
piper

Mod de preparare

Încinge cuptorul. Într-un vas mare, amestecă muştarul cu mierea şi uleiul de măsline. Adaugă puţină sare şi gustă. Adaugă sare şi muştar până când obţii savoarea pe care o doreşti.

Sărează puţin puiul şi întinde pulpele cu pieliţa în sus. Pune-le într-o tavă. Pune sosul de miere şi muştar peste pui. Pune rozmarinul între pulpele de pui.

Lasă la copt 45 de minute, apoi scoţi tava din cuptor şi pui cu lingura peste pui grăsimea pe care a lăsat-o în vas.

Presară peste aceste pulpe de pui cu miere si mustar piper, înainte de a-l servi.

Curcan la cuptor cu sos de miere si coniac

Crap la cuptor cu legume

Friptura de vita la cuptor

sursa: simplyrecipes.com

Loading...