Aperitiv cu şuncă şi ouă

aperitiv jpeg

Mesele festive au nevoie de un aperitiv pe măsură. Reţeta cu şuncă şi ouă e simplă şi foarte gustoasă.

Ingrediente ● 300 g maioneză ● 150 g şuncă de pui ● 4 felii şuncă de Praga ● 1 morcov fiert ● 200 g spanac opărit, scurs bine şi mărunţit ● 1 pliculeţ gelatină ● 4 ouă

Fierbi ouăle 10 minute, le scoţi şi le pui în apă rece, apoi le cureţi. Prepari gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj şi o combini cu maioneza. Faci cubuleţe şunca de pui şi morcovul. Îmbraci o tavă de chec în folie de plastic, ai grijă ca să atârne pe margini şi aşezi feliile de şuncă de Praga una în continuarea celeilalte.

Încorporezi morcovul şi şunca făcute cubuleţe în maioneză, adaugi spanacul, apoi întinzi jumătate din ea peste feliile de şuncă, aşezi ouăle unul după altul şi răstorni restul de maioneză. Acoperi cu grijă cu feliile de şuncă şi cu folia. Dai la frigider peste noapte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg