Caşcaval şi ardei pane
Încearcă şi tu caşcavalul cu ardei pane, atunci când îţi doreşti să încerci un preparat nou.
Ingrediente
200 g caşcaval
2 ardei graşi verzi
3 ouă
făină
pesmet
ulei pentru prăjit
sare
piper
Pentru sosul de usturoi
200 g iaurt
3 căţei usturoi
ridichi
ardei iute
salată verde
Mod de preparare
Tai caşcavalul cuburi. Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust, aşezi pe farfurii separate făină şi pesmet. Treci caşcavalul prin făină, ouă, pesmet şi le prăjeşti până devin aurii. Le scoţi pe şervete absorbante.
Speli ardeii, îi usuci şi îi tai cuburi, apoi procedezi la fel ca la caşcaval.
Pentru sos, amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Îl serveşti presărat cu ardei iute, alături de caşcavalul şi ardeii pane, feliuţe de ridichi şi salată verde.