Caşcaval şi ardei pane

Cheese Skewers jpeg

Încearcă şi tu caşcavalul cu ardei pane, atunci când îţi doreşti să încerci un preparat nou.

Ingrediente

200 g caşcaval

2 ardei graşi verzi

3 ouă

făină

pesmet

ulei pentru prăjit

sare

piper

Pentru sosul de usturoi

200 g iaurt

3 căţei usturoi

ridichi

ardei iute

salată verde

Mod de preparare

Tai caşcavalul cuburi. Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust, aşezi pe farfurii separate făină şi pesmet. Treci caşcavalul prin făină, ouă, pesmet şi le prăjeşti până devin aurii. Le scoţi pe şervete absorbante.

Speli ardeii, îi usuci şi îi tai cuburi, apoi procedezi la fel ca la caşcaval.

Pentru sos, amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Îl serveşti presărat cu ardei iute, alături de caşcavalul şi ardeii pane, feliuţe de ridichi şi salată verde.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg