Conopidă cu pui, la cuptor

Cu efort minim, pregăteşti un preparat gustos pentru întreaga familie. Încearcă şi tu reţeta de conopidă cu pui, la cuptor, din ingrediente accesibile.
Ingrediente
500 g piept de pui
350 g caşcaval
100 ml smântână
1 conopidă medie
2 ouă
2 cepe
4 căţei de usturoi, pisaţi
sare
piper
Mod de preparare
Opăreşti conopida în apă cu puţină sare, 5-10 minute. O desfaci în bucheţele mici. Separat, fierbi pieptul de pui, 5 minute. Îl tai fâşii. Într-o tigaie, căleşti ceapa tocată, 3 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci cu puiul şi mai laşi pe foc încă 2 minute.
Într-un bol, baţi ouăle cu smântâna şi usturoiul. Condimentezi, după gust. Aşezi puiul cu ceapa şi conopida într-un vas termorezistent. Torni deasupra sosul de smântână, uniform. Presari caşcavalul ras. Dai la cuptorul preîncălzit la foc mediu, aproximativ 25-30 de minute.
Sursa http://www.food.com