Cornuri umplute cu carne de pui

Fie că le prepari pentru aperitiv, fie pentru a le lua la pachet sau pentru a le savura ori de câte ori îţi este foame, aceste cornuri umplute cu carne de pui vor fi absolut delicioase.
De ce ai nevoie pentru cornuri cu carne de pui
1 pachet aluat foitaj
1 ceapă
200 g piept de pui fiert
150 g caşcaval
1 ou
2 linguri făină
2 linguri ulei
sare
piper
mărar
pătrunjel
Cum se prepară cornurile umplute cu carne de pui
Toci ceapa şi o căleşti în ulei până când devine sticloasă. O laşi să se răcească. Razi caşcavalul şi-l amesteci cu carnea de pui tocată. Adaugi ceapa, oul, făina, sare şi piper, după gust, mărar şi pătrunjel tocate, apoi omogenizezi.
Tai aluatul în bucăţi egale, în care aşezi 1-2 linguri de umplutură şi rulezi. Aşezi cornurile într-o tavă tapetată şi le ţii la cuptor până când se rumenesc.
Sursa https://niftyrecipe.com