Cotlet de porc cu bacon şi legume

cotlet de porc cu bacon si legume jpeg

Carnea de porc este un ingredient des întâlnit în bucătăria românească. Încearcă o reţetă de cotlet de porc plină de savoare, mai ales că preparatul conţine bacon şi multe legume delicioase.

Cotlet de porc cu bacon si legume - Ingrediente

1,5 kg cotlet de porc fără os 8-10 felii bacon 2 morcovi 500 g cartofi mici 200 ml apă oregano cimbru sare piper ulei de măsline

Cotlet de porc cu bacon si legume - Mod de preparare

Porţionezi cotletul în bucăţi de 8-10 cm, pe care le ungi cu ulei, le condimentezi cu sare şi piper şi le înveleşti pe fiecare în felii de bacon (1-2, în funcţie de grosimea cotletului). Torni apa şi acoperi tava cu o folie de aluminiu. Dai la cuptor, 40-45 de minute.

Între timp, cureţi morcovii şi cartofii şi îi pui la fiert sau la aburi, după preferinţă. După ce au trecut cele 45 de minute, dai folia deoparte, pui morcovii şi cartofii şi îi stropeşti cu sos. Adaugi oregano şi cimbru şi mai laşi la cuptor încă 30-35 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg