Frigărui cu bacon

Încearcă o reţetă gustoasă de frigărui de bacon cu ceafă de porc, pe care le condimentezi cu seminţe de susan, pentru un gust inedit.
Ingrediente 1 kg ceafă de porc 3-4 cepe roşii seminţe de susan 15 felii bacon sare piper roşu Pentru marinată 4-5 căţei de usturoi 500 ml vin sare piper
Mod de preparare
Cu o seară înainte, pisezi usturoiul şi-l amesteci cu vinul, apoi condimentezi carnea cu sare şi piper după gust, o pui în marinată şi acoperi vasul cu o
folie. Pui carnea la frigider peste noapte pentru a se întrepătrunde aromele.
A doua zi, tai carnea cubuleţe, o asezonezi din nou cu sare şi piper după gust şi o treci prin seminţe de susan. Cureţi cepele, le tai bucăţi, pe care le înfăşori în câte o felie de bacon. Pui alternativ, pe beţe de frigărui, bucăţi de carne şi de ceapă. Aşezi frigăruile pe grătar şi le rumeneşti pe toate părţile.