Penne Arrabbiata de post

1 penne arrabbiata de post jpg jpeg

Ai poftă de pasta în post? Sosul Arrabbiata este perfect pentru a asezona cele mai delicioase penne. Roşiile, în combinaţie cu ardeii chili şi măslinele îţi vor răsfăţa papilele gustative. Unde mai pui că se prepară imediat.

Ingrediente pentru Penne Arrabbiata de post

  • 500 g penne
  • 2 cepe
  • 200 g măsline negre fără sâmburi
  • 500 g roşii decojite în conservă
  • 2 ardei verzi iuţi
  • ulei de măsline
  • piper şi sare
  • frunze de verdeaţa (busuioc sau pătrunjel, opţional)

Mod de preparare Penne Arrabbiata de post

Într-o oală, pune la fiert apă cu sare şi scufundă pastele când începe să dea în clocot. Lasă-le pe foc în funcţie de indicaţiile de pe ambalaj.

Ardeii iuţi se spală şi se curăţă de seminţe, apoi se taie felii sau rondele. Ceapa se toacă şi ea mărunt. 

Într-o tigaie cu puţin ulei de măsline se călesc legumele şi se adaugă măslinele negre feliate. Când ceapa devine aurie, adaugă roşiile din conserve, alături de sare, piper şi alte condimente (după gust). Poţi folosi cu succes busuioc, pentru un plus de savoare.

Lasă la fiert câteva minute, iar după ce a dat în clocot de câteva ori, adaugă pennele scurse bine. Amestecă pentru ca aromele să se întrepătrundă. Ornează cu busuioc verde sau cu pătrunjel.

Poftă bună! 



Recente

paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg
prajitura biscuiti crema jpeg
1 3 retete de prajituri rapide si simple jpg jpeg
briose jpg
tort jpg
pachetele primavara shutterstock 375803530 jpg
inghetata shutterstock 72762541 jpg
tort mimosa shutterstock 1041498505 jpg
socată shutterstock 284938835 jpg
doboș tort shutterstock 213934210 jpg
morcovi frunze shutterstock 1986995588 jpg