Piept de pui cu sos curry şi spanac

Câte reţete nu poţi prepara dintr-un piept de pui? Iată doar o recomandare pentru a obţine cel mai bun piept de pui cu sos curry!
De ce ai nevoie pentru piept de pui cu sos curry
2 linguri ulei
2 cepe
2 căţei de suturoi
100 g pastă de curry
425 ml lapte
150 ml apă
400 g spanac
2 piepţi de pui
dovlecei sotaţi
Cum se prepară pieptul de pui în sos de curry
Încingi uleiul şi sotezi cepele tocate 10 minute, apoi adaugi căţeii de usturoi şi-i rumeneşti 10 minute. Pui pasta de curry, laptele, apa şi laşi până când începe sosul să clocotească.
Adaugi piepţii de pui tăiaţi bucăţi, acoperi şi laşi până când se pătrunde carnea, apoi adaugi spanacul tocat şi mai laşi câteva minute. Serveşti cu dovlecei sotaţi.
Sursa https://dishesdelish.com