Prăjitură glazurată cu ciocolată

E un sfârşit de săptămână plăcut, în care ne putem bucura de tot felul de gusturi şi arome. Iată o prăjitură sinmplă şi delicioasă.
Ingrediente (1 tavă)
150 g făină 1 linguriţă praf de copt 2 ouă 150 g zahăr 125 g unt 2 linguri lapte 100 g fulgi de ciocolată
150 g zahăr pudră
2 linguri apă clocotită
100 g ciocolată neagră
100 g unt moale
Mod de preparare
Mixezi untul moale aproximativ 3 minute. Adaugi zahărul şi continui să baţi până obţii un amestec cremos. Ulterior, pui făina şi praful de copt şi amesteci bine cu o lingură. Adaugi laptele şi ouăle, iar la final presari fulgii de ciocolată. Aluatul obţinut îl pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi-l dai la cuptorul încins în prealabil 30 de minute.
Între timp, pregăteşti glazura. Pui toate ingredientele pe baie de aburi până se topesc şi devin o cremă. Când prăjitura este gata, o laşi să se răcească în tavă 15 minute, apoi o aşezi pe un platou şi o decorezi cu glazura de ciocolată. Dai desertul la rece 2 ore.