Pulpe de pui în sos de roşii

Uşor de preparat, pulpele de pui în sos de roşii sunt perfecte pentru mesele de prânz sau cină.
Ingrediente ● 4-5 pulpe de pui ● ulei ● 1 ceapă tocată ● 1/2 ardei gras verde ● 1 ardei gras roşu ● 2 căţei de usturoi, zdrobiţi ● 200 ml vin roşu ● 250 g pastă de roşii ● crenguţe de cimbru, după gust ● 8-10 roşii cherry, tăiate pe jumătate ● sare ● piper
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, pe ambele părţi, apoi le scoţi pe o farfurie. Sotezi ceapa, ardeiul tocat, roşiile şi usturoiul 1-2 minute.
Potriveşti de gust cu sare şi piper. Întorci pulpele în tigaie. Amesteci cu vinul şi pasta de tomate şi mai ţii pe foc 8-10 minute. Acoperi cu un capac şi dai la cuptorul încins până când sosul începe să scadă. Serveşti cu cimbru.