Cârnăciori înveliţi în bacon
O gustare foarte simplă, delicioasă şi care nu-ţi ia mai mult de 20 de minute să o preparari, reţeta de cârnăciori înveliţi în bacon este ideală de pus pe masă când ai musafiri sau pur şi simplu atunci când vrei să-ţi răsfeţi familia. Ai nevoie de doar trei ingrediente ca să obţii un preparat savuros.
Ingrediente pentru cârnăciori înveliţi în bacon
70 g zahăr brun 450 g bacon 300 g cârnăciori afumaţi
Mod de preparare Cârnăciori înveliţi în bacon
Este indicat ca baconul să fie gata feliat pentru a putea înveli cârnăciorii. Tot ce trebuie să faci este să tai cârnăciorii în bucăţi mici, să le înveleşti în bacon şi să îi prinzi cu o scobitoare.
Într-o tavă, pune o hârtie de copt, aşează cârnăciorii şi, la final, presară puţin zahăr brun peste fiecare pentru a căpăta o crustă frumoasă şi pentru a le oferi un gust delicios. Se ţin în cuptorul încins aproximativ 30 de minute şi se servesc calzi.
Poftă bună!