Ciocănele de pui crispy cu paprika

4 shutterstock 1760558960 jpg jpeg

Bucăţele de pui delicioase, uşor crocante şi picante, numai bune de savurat în familie. Dacă vrei să preparari acasă această reţetă, tot ce trebuie să faci este să pui la “marinat” puiul în lapte. Carnea va deveni fragedă, perfectă pentru a fi prăjită în crustă.

Pot fi servite cu sos de usturoi, maioneză sau ketchup, la alegere!

Ingrediente reţetă de pui “crispy” cu paprika:

  • 1 L de lapte
  • 1 1/2 lingură ketchup picant
  • 8 ciocănele de pui
  • 2 căni de făină
  • 1 lingură de paprika dulce
  • 1 lingură sare
  • 1 lingură de piper negru proaspăt măcinat
  • Ulei

Citeşte şi: Batoane de ovăz cu ciocolată şi caramel

Mod de preparare reţetă de pui “crispy” cu paprika

Se consumă calde, cu sos de usturoi, maioneză sau ketchup, la alegere!

Batoane de ovăz cu ciocolată şi caramel