Aromele parfumate ale sosului pesto merg perfect cu puiul şi ardeii viu coloraţi!

Timp de preparare 25 de minute

Pentru 4 porţii

Ingrediente

2 bucăţi piept de pui, fiert şi tăiat fideluţă
1 borcan de sos pesto( aprox. 200g)
1 kg ardei dulci, feliaţi şi fără seminţe
1 ½ căni brânză mozzarella

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 350 grade. Spală ardeii şi taie căpăcelele. Taie-i în 2 şi scoate seminţele. Pune jumătăţile de ardei pe o foaie pentru copt unsă cu grăsime.

Într-un bol mediu amestecă puiul fiert şi tocat cu sosul pesto. Pune câte o lingură plină din amestec în fiecare jumătate de ardei şi gratinează cu brânză. Pune ardeii la copt pentru 15 minute.

sursa: www.theeggfarm.com

Loading...