Mulţumim Elenei Harabagiu din Râmnicu Sărat, judeţul Bucău pentru această reţetă de mic dejun!

Ingrediente

4 ardei capia de marime potrivita
1 castravete
300 g urda
150 g branza proaspata de vaci
1 lingurita iaurt degresat
1 legatura marar
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se iau ardeii si li se taie un capacel cu codita cu tot, se curata de seminte cu grija, ca sa ramana intregi, se spala si se scurg.Se curata, se spala castravetele si mararul, se taie castravetele cubulete si mararul marunt.Se freaca urda cu branza proaspa de vaci iaurtul, sarea, piperul, mararul si castravetele Se umplu ardeii cu amestecul de mai sus, se indeasa bine si se pun la frigider. Se servesc taiati felii de 0,5 cm grosime.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...