Aripioare de pui în sos de ciuperci

pui cu paste jpeg

Un preparat ideal pentru prânz sau cină, reţeta de pui cu paste în sos de ciuperci este foarte gustoasă şi nu necesita prea mult timp pierdut în bucătărie.

Ingrediente

1 lingură ulei

5-6 aripioare de pui

1 ceapă tocată

2 linguri pastă de tomate

mix condimente pentru pui

250 ml apă rece

200 g ciuperci feliate

300 g broccoli

80 g iaurt

300 g penne

Mod de preparare

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Rumeneşti aripioarele de pui într-o tigaie, în puţin ulei încins, 4-5 minute, pe fiecare parte sau până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte. În aceeaşi tigaie căleşti ceapa, 3-4 minute, până se înmoaie.

Adaugi pasta de tomate, mixul de pui, apa şi ciupercile. Întorci puiul în tigaie. Acoperi şi laşi să dea în clocot. Reduci focul şi mai laşi 10 minute. Combini cu bucheţelele de broccoli. Mai laşi pe foc încă 10 minute. Încorporezi iaurtul. Serveşti cu paste.

Sursa http://www.taste.com.