Fabrica de Clătite, o joacă de copii

1 cal 9175 jpg jpeg

Clătite savuroase, gusturi intense şi multă voie bună: savoarea unuia dintre cele mai populare deserturi, clătitele, a fost redescoperită la cea de-a cincea ediţie a evenimentului Fabrica de Clătite Tefal. Atmosfera veselă şi cheful de joacă au fost asigurate de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, iar cei peste 150 de invitaţi au avut provocări culinare inedite.

„Fabrica de Clătite Tefal aflată la cea de-a cincea ediţie, a avut ca temă copilăria. Ne-am dorit să ne reamintim bucuria lucrurilor simple. Şi în acest an, celebrul brand de ţară, Magiunul de prune Topoloveni, fără zahăr adăugat - produs de Sonimpex, a fost alături de noi şi a completat gustul celor mai savuroase clătite. Împreună susţinem trendurile care promovează un stil de viaţă sănătos şi gusturile autentice“, a declarat Gabriela Velicu, Category Manager Groupe SEB România.

Îţi mai aduci aminte de aroma clătitelor preparate de mama sau bunica? Zilele în care ajungeai acasă după şcoală erau cele mai frumoase, atunci când pe masă te aşteptau deliciile aburinde. Cu magiun de prune, dulceaţă parfumată de vişine, brânză dulce şi stafide sau topping de ciocolată, desertul celor mai frumoşi ani rămâne întipărit în memorie.

Aceleaşi clătite pufoase şi aurii le poţi obţine astăzi cu tigăile de clătite Tefal. Indicatorul de temperatură Thermo-Spot® ce se află în mijlocul tigăii, îţi va indica prin schimbarea culorii în roşu solid, când este timpul perfect pentru a începe să găteşti. Iar datorită învelişului interior antiaderent, nu este nevoie să foloseşti ulei. Simplu, ca o joacă de copii.

2 cal 9394 jpg jpeg