Această reţete am primit-o de la cititoarea noastră Gabriela Visan. Aşteptăm în continuare reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:
1 kg bame
8-10 ardei iuti
200 g otet
100 g apa
1 lingura sare
boabe piper
cimbru
2 foi dafin

Mod de preparare:

Se spala bamele şi se taie puţin din codiţe, se aseaza în borcane, între timp se pun şi ardeii iuţi. Deasupra se pun ingredientele. Separat se dau în clocot apa, oţetul şi sarea. Când apa a fiert, se toarnă fierbinte în borcanele deja pline cu bame şi ardei iuţi. Le depozitaţi în cămară! După două săptămâni se pot consuma la orice fel de mâncare!

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. Mulţumim.
Loading...