Batoane cu brânză dulce şi glazură de ciocolată

3 shutterstock 1749082583 jpg jpeg

Combinaţia de brânză dulce cu ciocolată, deşi sună destul de ciudat, este una dintre cele mai bune reţete de desert. Măcar pentru o zi, lasă batoanele cumpărate din comerţ şi prepară, în propria bucătărie, dulciuri mai sănătoase!

Ingrediente

  • 300 g ciocolată neagră
  • 300 g brânză dulce
  • 2 linguri smântână
  • 3-4 linguri zahăr pudră

Mod de preparare

Amesteci, într-un bol, brânza dulce cu smântâna şi zahărul pudră. Cu ajutorul unui poş, formezi batoanele pe o hârtie de copt şi le laşi la congelator, de preferat peste noapte, pentru a se întări.

Topeşti ciocolata la bain marie. Glazurezi batoanele cu ciocolată topită în două ture şi le pui, ulterior, în congelator timp de o oră. Le vei muta din congelator în frigider înainte cu 30 de minute de servirea lor.

Foto: Shutterstock.com

Încearcă şi reţeta de Batoane de ciocolată cu cocos

Batoane de ciocolată cu cocos

1 captura de ecran din 2019 07 18 la 14 48 32 png png