Pot fi consumaţi simpli, la micul dejun sau la aperitiv, alături de cremă de brânză, pate sau somon afumat.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu cereale

40 g seminţe de dovleac

40 g seminţe de floarea soarelui

40 g seminţe de susan

40 g seminţe de in

70 g făină

sare

piper

1 vârf cuţit praf de copt

2 linguri ulei de măsline

1 lingură miere

4 linguri apă rece

Cum se prepară biscuiţii cu cereale

Dai drumul la cuptor. Combini toate ingredientele uscate, după care adaugi uleiul, mierea, apa şi amesteci până obţii un aluat lipicios. Aşezi pe suprafaţa de lucru o foaie de hârtie de aceeaşi mărime cu tava, pui aluatul şi deasupra aşezi o altă foaie de hârtie. Întinzi aluatul între cele două foi, cât mai subţire şi uniform. Dai la o parte hârtia de deasupra şi pui foaia cu aluat în tavă. Tai biscuiţii în ce forme doreşti şi-i ţii la cuptor 12-15 minute. Îi laşi să se răcească înainte să-i separi.

Sursa foto http://www.christinamarsigliese.com/

Loading...
Evaluează articolul