Biscuiţi fără gluten

biscuiti fara gluten jpeg

Delicioşi, crocanţi şi în acelaşi timp uşor fragezi. Află cum poţi să faci biscuiţi fără gluten.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi fără gluten

150 g unt de arahide

75 g făină de migdale

¼ lingură bicarbonat de sodiu

3 linguri miere

1 lingură esenţă de vanilie

1 albuş de ou

Cum se prepară biscuiţii fără gluten

Dă drumul la cuptor. Mixează într-un bol toate ingredientele, până obţii un aluat nu foarte lipicios. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi ia câte o lingură de umplutură. Modeleaz-o cu mâinile umede şi turteste-o uşor, până obţii forma dorită. Pune biscuiţii în tavă, pe care o dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Lasă-i să se răcească înainte să-i scoţi din tavă.

Sursa foto http://www.veggiebalance.com

http://www.veggiebalance.com