Delicioşi, crocanţi şi în acelaşi timp uşor fragezi. Află cum poţi să faci biscuiţi fără gluten.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi fără gluten

150 g unt de arahide

75 g făină de migdale

¼ lingură bicarbonat de sodiu

3 linguri miere

1 lingură esenţă de vanilie

1 albuş de ou

Cum se prepară biscuiţii fără gluten

Dă drumul la cuptor. Mixează într-un bol toate ingredientele, până obţii un aluat nu foarte lipicios. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi ia câte o lingură de umplutură. Modeleaz-o cu mâinile umede şi turteste-o uşor, până obţii forma dorită. Pune biscuiţii în tavă, pe care o dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Lasă-i să se răcească înainte să-i scoţi din tavă.

Sursa foto http://www.veggiebalance.com

Loading...