Foloseşte cu încredere în preparatele tale, sfecla roşie şi îi va pune în evidenţă gustul ei inedit!

De ce ingrediente ai nevoie pentru borş cu sfeclă
600 g sfeclă roşie
150 g ţelină
250 g dovlecei
1 morcov
1 ceapă
1 cartof
300 ml borş
sare
2 foi de dafin
boabe de piper
3 căţei usturoi
mărar, pentru decor
150 g de smântână

Cum prepari borş cu sfeclă
Cureţi şi speli sfecla roşie, morcovul, ţelina, cartoful şi dovleceii, apoi le tai bucăţi. Toci pătrunjelul.
Pui legumele tăiate şi ceapa întreagă la foc, în 2 litri de apă. După ce s-au fiert, adaugi foile de dafin, sare şi piper,după gust, apoi scoţi ceapa şi pui usturoiul dat prin presă.

Separat, pui la fiert borşul, până dă în clocot, apoi îl adaugi în ciorbă şi mai laşi pe foc 3 minute.

Dregi borşul cu smântână şi serveşti decorat cu mărar.

Loading...
Evaluează articolul