Dacă vrei ca brioşele cu caşcaval să fie aspectuoase, unge-le, înainte de a le pune la cuptor, cu ou bătut. Vei avea, astfel, parte de o reţetă foarte specială şi de un aperitiv potrivit chiar şi pentru ocazii speciale.

Brioşe cu caşcaval - Ingrediente (10 brioşe)

300 g făină
1 praf de copt
5 ouă
500 g caşcaval ras
3 linguri parmezan
un praf de sare
5 linguri smântână
4 linguri ulei
pătrunjel pentru decor

Brioşe cu caşcaval - Mod de preparare

Cerni făina, adaugi praful de copt, pui toate ingredientele pe rând şi amesteci bine. Pregăteşti formele de brioşe din silicon şi umpli cam trei sferturi fiecare formă.
Dai tava la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. Sunt delicioase calde, dar şi reci ornate cu o frunză de pătrunjel.

Loading...
Evaluează articolul