Brioşe cu caşcaval
Dacă vrei ca brioşele cu caşcaval să fie aspectuoase, unge-le, înainte de a le pune la cuptor, cu ou bătut. Vei avea, astfel, parte de o reţetă foarte specială şi de un aperitiv potrivit chiar şi pentru ocazii speciale.
Brioşe cu caşcaval - Ingrediente (10 brioşe)
300 g făină 1 praf de copt 5 ouă 500 g caşcaval ras 3 linguri parmezan un praf de sare 5 linguri smântână 4 linguri ulei pătrunjel pentru decor
Brioşe cu caşcaval - Mod de preparare
Cerni făina, adaugi praful de copt, pui toate ingredientele pe rând şi amesteci bine. Pregăteşti formele de brioşe din silicon şi umpli cam trei sferturi fiecare formă.
Dai tava la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. Sunt delicioase calde, dar şi reci ornate cu o frunză de pătrunjel.