Un desert delicios, care se prepară cu ingrediente pe care le ai deja la îndemână, brioşele cu iaurt şi banane te salvează atunci când ai musafiri nepoftiţi sau pur şi simplu îţi este poftă de ceva dulce.

Ingrediente

300 g făină

7 g praf de copt

1 praf de sare

50 g unt

200 g zahăr

3 banane, pisate

2 ouă

300 g iaurt grecesc

esenţă de vanilie, după gust

200 g fulgi sau cereale de ciocolată, opţional

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Tapetezi o tavă specială cu ambalaje pentru brioşe. Într-un bol, combini făina, praful de copt şi praful de sare. Într-un alt vas, mixezi untul şi zahărul. Adaugi bananele, iaurtul, ouăle şi esenţa de vanilie, până obţii un amestec omogen.

Încorporezi făina în compoziţia cu iaurt. Presari în ea fulgi de ciocolată, dacă doreşti. Torni aluatul în forme şi dai la copt 15-20 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Loading...
Evaluează articolul