Brioşe cu interior moale, fără zahăr

Chocolate fondant (cupcake) with strawberries and powdered sugar jpeg

Fără niciun strop de zahăr poţi prepara cele mai bune şi mai rafinate brioşe cu interior moale.

De ce ai nevoie 3 ouă 2 linguri îndulcitor 3 linguri făină 200 g unt 400 g ciocolată neagră fructe de pădure, după gust unt, pentru uns

Baţi ouăle cu făina şi cu îndulcitorul  până când obţii un amestec cremos. Separat, aşezi pe baie de aburi ciocolata neagră împreună cu untul şi amesteci până se topeşte. Opreşti focul şi după ce s-a răcorit o încorporezi, în fir subţire, în ouă. Torni aluatul în forme de brioşe, unse cu unt, şi le dai la cuptorul încins până când se crapă pe margini.

Serveşti brioşele decorate cu fructe de pădure, după gust.