Brioşe pentru micul dejun
Le poţi prepara cu o zi înainte şi astfel dimineaţa doar te vei bucura de gustul lor. Sunt bune şi calde, mai ales într-o dimineaţă târzie de duminică.
De ce ai nevoie pentru brioşe pentru micul dejun
12 ouă
100 g ceapă tocată
1 ardei tocat
2 linguri unt
1 praf de paprika
200 g spanac
200 g brânză tare, rasă
1 praf de sare
piper
1 lingură ulei
Cum se prepară brioşele pentru micul dejun
Dă drumul la cuptor şi unge formele de brioşe cu ulei. Bate ouăle şi topeşte într-o tigaie untul. Căleşte ceapa, ardeiul şi adaugă condimente după gust. Când ceapa devine aurie, dă deoparte tigaia. Pune peste ouă legumele sotate, spanacul tocat şi scurs, 100 g de brânză, sare şi piper după gust. Amestecă şi pune în forme, iar deasupra presară restul de brânză. Dă la cuptor 20-25 de minute.
Sursa foto http://www.acedarspoon.com