Le poţi prepara cu o zi înainte şi astfel dimineaţa doar te vei bucura de gustul lor. Sunt bune şi calde, mai ales într-o dimineaţă târzie de duminică.

De ce ai nevoie pentru brioşe pentru micul dejun

12 ouă

100 g ceapă tocată

1 ardei tocat

2 linguri unt

1 praf de paprika

200 g spanac

200 g brânză tare, rasă

1 praf de sare

piper

1 lingură ulei

Cum se prepară brioşele pentru micul dejun

Dă drumul la cuptor şi unge formele de brioşe cu ulei. Bate ouăle şi topeşte într-o tigaie untul. Căleşte ceapa, ardeiul şi adaugă condimente după gust. Când ceapa devine aurie, dă deoparte tigaia. Pune peste ouă legumele sotate, spanacul tocat şi scurs, 100 g de brânză, sare şi piper după gust. Amestecă şi pune în forme, iar deasupra presară restul de brânză. Dă la cuptor 20-25 de minute.

Sursa foto http://www.acedarspoon.com

Loading...
Evaluează articolul