Mulţumim Elisabetei Gligor din judeţul Timiş pentru această reţetă de brioşe vesele!

Ingrediente

3 oua
200g nuci macinate
12 lingri zahar tos
5 linguri ulei
12 linguri faina
1 praf de copt
250 ml lapte rece
50 g ciocolata rasa
50 g fructe confiata taiata bucatele mici

Crema
250 ml lapte foarte rece
5 linguri zahar praf
1 plic de crema pentru prajituri cu gust de caramel la rece
ciocolata si bombonele pentru ornat

Mod de preparare

Se pune ingredientele intru-un bol mare si se mixeaza 5minute ,se unge tava de briose se pune hirtie speciala se umple formele pina la jumatate se pune fructe in fiecare si se pune compozitie pina la trei sferturi ,se baga la cuptorul incalzit la 180C cam 30 de minute se lasa la racit.Se face crema si cu un pos se pune crema deasupra se presara ciocolata deasupra ,se da la rece citeva ore se poate consuma.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...