Broccoli pane

broccoli jpeg

Broccoli este un aliment evitat de mulţi. Dacă nu îţi place fiert sau la cuptor, noi îţi recomandăm varianta pane.

De ce ai nevoie pentru broccoli pane

125 g făină

1 lingură amidon

1 linguriţă sare

½ linguriţă piper

½ linguriţă boia, opţional

1 căţel de usturoi

1 ceapă

1 ou

200 ml lapte

5-6 linguri cuburi de gheaţă

250 g broccoli

ulei, pentru prăjit

Cum se prepară broccoli pane

Amesteci făina cu amidonul, sarea, piperul, boiaua, usturoiul pisat, oul, laptele şi ceapa rasă. Adaugi cuburile de gheaţă şi omogenizezi.

Rupi broccoli bucheţele, pe care le speli sub un jet de apă rece şi le scurgi.

Încingi uleiul. Treci bucheţelele de broccoli prin aluatul de pane şi le aşezi în ulei. Le rumeneşti pe ambele părţi, apoi le scoţi pe şervete pentru a se absorbi excesul de ulei.

Sursa http://vforveggy.com

http://vforveggy.com