Sosul de pesto se prepară simplu şi rapid, iar în această perioadă ingredientele sunt proaspete. Prepară bruschete cu sos pesto şi cu greu te vei opri din mâncat.

De ce ai nevoie pentru bruschete cu sos pesto

Pentru sos

400 g frunze proaspete de busuioc

2 căţei de usturoi

50 g nuci

150 ml ulei de măsline

sare

piper

100 g parmezan

Pentru bruschete

4 felii de pâine

1 roşie

50 g brânză de capră

ulei de măsline

coriandru uscat

Cum se prepară bruschete cu sos pesto

Pentru sos, amesteci busuiocul, usturoiul, parmezanul şi nucile şi le mixezi până capătă consistenţa unei paste. Adaugi uleiul de măsline şi asezonezi cu sare şi piper.

Ungi feliile de pâine cu ulei şi le prăjeşti. După ce s-au răcit, pui câte două linguri de sos pesto peste fiecare din ele. Aşezi bucăţi de brânză de capră, felii de roşii şi presari coriandru.

Sursa foto http://diofky.niammy.com

Loading...