Dacă îţi place cocosul acest desert este pentru tine! O budincă cremoasă de ciocolată cu aroma preferată, care te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

400 ml lapte de cocos

40 g zahăr

100 ml lapte

2 ouă

70 g ciocolată neagră

50 g ciocolată cu lapte

fulgi de cocos, după gust

Mod de preparare – Budincă de ciocolată cu cocos

Preîncălzeşti cuptorul la 170 °C. Baţi ouăle împreună cu zahărul. Dai pe foc laptele până clocoteşte uşor. Adaugi ciocolata bucăţele şi amesteci până la omogenizare. Încorporezi ouăle.

Torni compoziţia în vase termorezistente. Le transferi într-o tavă umplută pe jumătate cu apă caldă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Presari fulgi de cocos şi extra ciocolată rasă. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...