Cacao şi fulgi de ciocolată. ele dau aromă şi savoare acestui desert.

Ingrediente

400 ml lapte
1/3 cană zahăr brun
1 ou
3 linguri cacao
1 lingură amidon de porumb
3 linguri fulgi de ciocolată neagră
1 linguriţă esenţă de vanilie

Mod de preparare

Amestecă laptele, cu zahărul, oul, cacaua şi amidonul de porumb într-o cratiţă medie. Lasă la foc mediu, până când începe să bolborosească şi să devină mai densă, cam 3-5 minute.

Adaugă fulgii de ciocolată şi vanilia. Amestecă până când se topesc fulgii. transferă budinca într-un vas tapetat cu hârtie de copt.

lasă la frigider până serveşti.

Per porţie: 229 calorii; 4 g grăsimi (2 g saturate, 1 g monosaturate); 56 mg colesterol; 42 g carbohidraţi; 9 g proteine; 2 g fibre; 117 mg sodiu; 388 mg potasiu.

Loading...
Evaluează articolul