Budincă de ciocolată şi alune

1 captura de ecran din 2019 08 01 la 16 24 48 png png

Un desert delicios, rapid şi savuros. Se face la microunde, şi ca să îl faci şi mai elegant, îl pudrezi cu zahăr pudră, adaugi frişcă şi zmeură proaspătă. Încearcă acest desert într-o seară ocupată în care ai mânca ceva dulce, dar n-ai timp prea mult de petrecut în bucătărie.

Ingrediente:

1 ou mare 2 linguri de lapte 1 lingură ulei 30 făină 2 linguri zahăr 1 lingură cacao 1 lingură fulgi de ciocolată 1 lingură alune coapte Zahăr pudră, zmeură şi frişcă pentru decor

Mod de preparare:

Sparge oul într-o cană de cafea cu capacitate de 350 ml sau un vas mic. Adaugă laptele şi uleiul, bate bine cu o furculiţă.

Adaugă făina, zahărul şi cacaua în cană şi bate bine. Pune fulgii de ciocolată şi alunele.

Bagă la cuptorul la microunde timp de 70 de secunde sau până când a crescut şi este gătit în centru.

Serveşte cu un praf de zahăr pudră,  frişcă şi zmeură proaspătă.